ŞIRNAK / MERKEZ - Dağkonak Ortaokulu

May

Okulumuzda düzenlenen Hacıvat-Karagöz gösterisinde öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler.

May

Okulumuza yeni yapılan kütüphanemizde okulumuz 5/A öğrencileri akıl-zeka oyunları oynarker;

May

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Tufandan Bugüne Can Dostumla Birlikte Projesine okulumuzdan yoğun katılım sağlandı.

May

Okulumuzda deneme sınavlarımızı gerçekleştirdik.

May

Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin velilerini ziyaret ettiler.

May

7/A sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde Hac ünitesini özetleyen Hac maketi hazırlayıp,sunumlarını yaptılar.

May

Ortaokul öğrencilerimiz arasında okulumuzda yapılan turnuvada 1. olan öğrencilerimiz Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği akıl-zeka oyunları turnuvasına katıldılar.

May

Şırnak İl Milli Eğitimimizin katkılarıyla ortaokul öğrencilerimizi ''Nuh'un Gemisi Cudide'' filmiyle buluşturduk.

May

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin kar neşesi.

May

Okulumuz bahçesinde okuma etkinliği düzenledik.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM KURUMLARIMIZ HAYIRLI OLSUN